Om oss

Ni har väl inte missat att boka en av Sveriges mest anlitade partyduos?


Platina är en duo som är väl anlitad i Sverige med 50 - 100 spelningar/år.


Vi har lång erfarenhet av liveframträdanden och spelar välkända låtar som alla minns och kan sjunga med i.


Låtar från bl.a Gyllene tider, Magnus Uggla, Tomas Ledin, AC/DC, Bon Jovi, Noice, Ebba Grön, Creedence Clearwater Revival, Svenne Rubins, ABBA och många andra artister.


Vi har samarbetat med, och varit förband till, många artister, tex Hoffmaestro, Nordman, Markoolio, Lili & Susie, Engmans Kapell mfl.


Bland annat spelade vi på Kung Över Livets insamlingsgala 2016 med bl.a Sanna Nielsen, Oscar Zia, Jan Johansen och Ida La Fontaine.


Vi kommer med egen produktion som består av bra ljud och rörligt ljus, programmerat efter låtarna så showen blir så bra som möjligt.


Vi levererar hits publiken vill höra och ser till så de trivs och har det skoj. Speltiden bestäms i samråd med dig som arrangerar!


De arrangörer som bokar oss använder uttryck som "Nostalgikväll", "Partyhits" eller liknande. Du kan läsa recensioner från några nöjda bokare på 123Festmusik.


Du kan lyssna och se videor här på hemsidan under Media


Platina kan också köra musikquiz, akustisk underhållning eller andra former av musikunderhållning om du föredrar det till ditt arrangemang, kontakta oss med dina önskemål så gör vi vad vi kan för att lösa det!


Här har du en helhetslösning för din kväll.


Ingen fest är för liten eller för stor.

Vi spelar från Norr till Söder i hela Skandinavien!


Johan Bakke - Sång/Gitarr

Calle Gustafsson - Keytar/Sång

Copyright Platina Produktion 2020

info@platinaproduktion.se

http://www.platinaproduktion.se